top of page
Om gritnest

Vad är GRITNEST?

GRITNEST rustar framtidens fotbollsspelare. Genom att erbjuda både ett performance center i Stockholm, samt en specifik online tjänst för de som spelar fotboll ökar förutsättningarna att nå fotbollsmål. Vi fokuserar på individanpassad träning när det gäller fys, mentalt, kost samt screening av fotbollskunskaper. I vår anläggning har vi ett mindre testcenter i samarbete med CM Athlete Management samt Photonsport. Som fotbollsspelare med drömmen om att kunna leva på sin sport är vi den bästa supporten. VÄLKOMMEN. 
Om du vill ha mer information kontakta oss här

Hej!

Mitt namn är Katarina Waldenström

 och det är jag som är VD & en av medgrundarna av GRITNEST. 

DSC01247_edited.jpg

VD:n har ordet

Vd har ordet

Egentligen är sanningen rätt enkel, ska vi lyckas med något i livet måste vi vilja, vi måste kunna och vi måste vara smarta i hur vi använder vår vilja och vårt kunnande att ta oss framåt. För att lyckas räcker det inte med att en eller två av tre förmågor är på plats – du måste behärska alla tre. På GRITNEST har vi förstått att det är så här och vi har anpassat hela vår verksamhet utifrån den enkla sanningen att det inte är en kropp eller ett psyke som ensamt klarar av någonting utan en helhet, det är hela du som lyckas eller misslyckas, inte en del av dig.  


Vi jobbar med människor som vill att deras kroppar ska kunna prestera på en hög nivå, där kroppen är instrumentet som gör att du kan nå dina mål. Du är antingen den unga fotbollsspelaren som satsar mot eliten och nu känner att du är beredd att satsa ännu mer och ta nästa steg, men på ett smart och hållbart sätt, eller proffsspelaren som vill bibelhålla nivå och förbli skadefri, eller har en resa tillbaka från skada och bli klar för match.

GRITNEST erbjuder heltäckande och individuellt framtagna performanceplaner, både på plats i vår träningsanläggning eller i vår app ”GRITNEST Online Coaching” som baseras på din nuvarande fysiska förmåga och dina målsättningar för framtiden. På samma sätt erbjuder vi en mental performenceplan där vi systematiskt hjälper dig att växa som människa så att du bättre kan styra dig och dina beteenden mot det du vill uppnå.

 

Om vi fick bestämma skulle varje timme du lägger ned på fysisk träning följas av en timme där du lika fokuserat jobbar med att utveckla dig själv mentalt – chansen att lyckas blir så mycket större om du gör det. Vi säger varmt välkommen till GRITNEST där vi kommer göra vad vi kan för att du ska nå dina fotbollsmässiga mål. Om du vill ha mer information kontakta oss här

Team GRITNEST

bottom of page