Stolt spelarutvecklingspartner till Ettanfotboll

Om partnerskapet

I början av september 2022 blev det officiellt. Ettanfotboll har valt GRITNEST som spelarutvecklingspartner. GRITNEST kommer därmed framgent att kunna leverera individuell träningssupport till alla spelare inom Ettanfotboll, något som vi på GRITNEST är oerhört stolta över. 

Hos GRITNEST får fotbollsspelare hjälp med sin individuella utveckling för att de ska nå sin optimala nivå. GRITNEST, som aktör, vill visa att det finns flera vägar att gå för spelare som vill satsa på fotbollen. Som spelarutvecklare är GRITNEST dessutom helt neutrala och kan erbjuda all form av träning: fysisk, mental och kost. Företagets filosofi går ut på att alla fotbollsspelare ska känna att de får chansen att utvecklas i sin egen takt, både som person och som idrottare. 

- Ettanfotboll är numera, och har kanske alltid varit, en otrolig plats för våra talanger inom fotbollen att kunna ta avgörande steg i sin utveckling. Ett problem vi har i Sverige är annars att många väldigt duktiga spelare blir kvar i ungdomsverksamheter för länge, säger Martin Åslund, expertkommentator och tidigare professionell fotbollsspelare. Kombinationen av att spela seniorfotboll av den kvalitet som Ettan erbjuder i kombination med att få den individuella specialistträning som tex GRITNEST kan tillhandahålla är ett närapå optimalt upplägg enligt mig. På så sätt eliminerar man den fördel som större klubbar med större resurser har. 

GRITNEST har länge sett Ettan som den perfekta plattformen för talangutveckling. I Ettan får unga spelare möjlighet till mycket träning samt matchtid, vilket leder till att de i lugn och ro får växa till sig och få erfarenhet. Med GRITNEST som partner till Ettankan klubbarna säkerställa att de spelare som vill utvecklas individuellt får den support de behöver. Träningen via GRITNEST sker i första hand genom online coaching för spelare och tränare, samt via individuella performance plans. I särskilda fall sker träningen på plats i Performance-anläggningen i Bromma, Stockholm. GRITNEST ser fram emot att skapa mer hållbara och bättre spelare och att samtidigt skapa en stark enhet med Ettans klubbar. 

Martin Åslund har ordet:

Varför Ettanfotboll?

Ettanfotboll har kanske alltid varit, men framförallt numer är en otrolig plats för våra talanger inom fotbollen för att kunna ta avgörande steg i sin utveckling. Ett problem vi har i Sverige annars är att många väldigt duktiga spelare blir kvar i ungdomsverksamheter för länge. Att få möjlighet att spela seniorfotboll av den kvalitet som Ettan erbjuder är väldigt bra. Kan man dessutom komplettera med den typ av ”specialist”-träning som GRITNEST erbjuder blir upplägget närapå optimalt. På så sätt eliminerar man den fördel som större klubbar med större resurser har. 

Martin+Åslund+1+4.jpeg

GRITNEST som medarrangör till Morgondagens Stjärnor

Morgondagens Stjärnor nominerar 32 spelare, 16 spelare från Div 1 Norra och 16 spelare från Div 1 Södra. 2 spelare blir nominerade till Morgondagen Stjärnor. GRITNEST är stolt sponsor till att leverera ett första pris till vinnarna. Matchen spelas på Bravida Arena, Göteborg, den 26/11 kl.1500.

Vinnaren får av GRITNEST:

GRITNEST ambassadör i 1 år - GRITNEST Performanceplan


Uppstartsdag på GRITNEST Sport Club, Stockholm
Test (VO2 max, spänst, acceleration samt styrka)
Screening
Samtal och planering av målet med fysträningen
Förstamöte med sin personliga coach

GRITNEST Online Coaching 6 månader
6 månader fysträning online, individanpassad
Digital Screening / bastest / tester via lessons
Coaching


Mental träning Anders Tengström 3 X 30 min
Screening av fotbollskunskaper med Martin Åslund

FÖR DIG SOM TILLHÖR EN ETTANKLUBB

Då vi är stolt spelarutvecklingspartner till Ettanfotboll finns olika möjligheter till träningserbjudande till er spelare som har vill utvecklas och arbeta med en individanpassad träning.