top of page

Träna och verka som ett fotbollsproffs. GRITNEST Online coaching ger dig  en individanpassad fysträning, hjälp med stöd för både återhämtning och det  mentala och kostplanering – allt för att du själv ska ha kontroll över din individuella fotbollsträning i samklang med din lagträning. Kanske känner du att du behöver mer träning som gäller just för dig, eller du vet vad du behöver träna på men har inte hittat en struktur och träningsplattform för det, kanske vill du ha tillgång till oerhört professionell support för att känna att du gör allt för att nå dina fotbollsmål. Om du vill ha mer information kontakta oss här

Träna fysträning och
bli en bättre fotbollsspelare

Online Coaching

Smartphone Mockup 3.png

TRÄNINGSPLAN

Våra träningsprogram är anpassade efter din nivå som fotbollsspelare, din ålder och din position. Många faktorer spelar in, men allra viktigast är att ha en individanpassad träning i harmoni med din lagträning över säsong.

SUPPORT

Våra coacher har löpande kontakt med dig för att kontinuerligt anpassa din träning så att du känner att du gör en förflyttning. Coacherna ser regelbundet över din träningsplan och återkopplar till dig i appen kring din progression.

UTVECKLING

Det är viktigt att kunna följa progressionen i din träning, det ger motivation att kämpa vidare. Via appen gör du regelbundna bas-tester och incheckningar för att dokumentera din styrka, snabbhet och spänst och tack vare dessa kan du tydligt se din utvecklingskurva. 

NÄRINGSPLAN

Kostupplägget ger dig råd kring vad du ska äta, vilka ingredienser du behöver samt hur du tillagar en näringsrik måltid. Via våra kostexperter får du information om vad du behöver ha hemma eller i din träningsväska vid träning eller match. Du kan även få råd om eventuella kosttillskott och vitaminer. 

Vad ingår?

3, 6 eller 9 månader träningsplan
Individanpassad fysträning

Digital screenings-  och testövningar

Återtester
GRITNEST Wellness Tracker
Mental stöd
Digitala kunskapslektioner
(mental träning, fotbollskunskap, återhämtning)
Personlig coaching

Från 15 år
Dras varje månad

Martin Åslund har ordet:

Berätta om varför det är bra med onlineträning för fys?

Fysiska mötet är självklart att föredra i de allra flesta fall. Men när det sker online ökar det möjligheten för antalet tillfällen, restider och andra praktiska delar kan skalas bort, träningen kan utföras i ännu större utsträckning när det passar individen och det eventuella geografiska hindret kan bortses ifrån.

Martin+Åslund+1+4.jpeg

Vad säger våra spelare?

DSC02084.jpg
Jag har tränat på GRITNEST varje gång jag har möjligheten att vara i Stockholm under några dagar. Att kunna träna på en plats som erbjuder en miljö som är professionell, utvecklande men samtidigt intim har varit viktigt för min fotboll senaste åren.

CALVIN KABUYE - AIK

Hur går det till?

1. Fyll i länken på intresseanmälan.

2. Vi ringer upp dig inom 24 h.

3. Efter en kostnadsfri konsultation fyller du i ett omfattande frågeformulär.
4
. Ladda ner Lenus appen - med dina inloggningsuppgifter du fått i ett bekräftelsemail.

5. Du genomför en digital screening och testövningarna i appen.

6. Du får en individanpassad träningsplan.

7. Du är igång med din träning.

FÖR DIG SOM TILLHÖR EN ETTANKLUBB

Då vi är stolt spelarutvecklingspartner till Ettanfotboll finns olika möjligheter till träningserbjudande till er spelare som har vill utvecklas och arbeta med en individanpassad träning.

bottom of page